top of page

Lær å synge som en proff – Didriks metode

Musikk har ingen fasit, og det har heller ikke måten du lærer å synge på – noe hele Norges smør-tenor, Didrik Solli-Tangen, beviser med denne boken.

Med varme og sjarme varter han opp med morsomme stemmeøvelser, enkle verktøy og snedige sangtips – flettet sammen med personlige og inspirerende historier fra livet og karrieren.

Bruker du din unike stemmeklang? Å lære seg å synge handler om å bli bevisst på hva som skjer i kroppen. Med anatomien som utgangspunkt hjelper Solli-Tangen deg med å finne ut hvilken stemme du er – i tillegg til elegant å geleide deg gjennom temaer som pusteteknikk, toneart, vibrato, topptoner og modulering.

Du får vite hvorfor det er gull å synge i bilen, hvilken magisk effekt pusten har på stemmen din, og hvordan du med enkle jukseknep kan høres ut som en ekte operasanger.

Nå er ikke dette en operabok, heller ikke en bok som krever stemmeprakt.

Lær å synge som en proff er for alle med en sangfugl i magen – og for alle som skulle ønske at de hadde det. Den er for fansen, for nybegynnerne, for korgjengen, de viderekomne – for alle som liker å synge!

QR-kodene i boken tar deg videre til eksklusive videoer med sang- og oppvarmingsøvelser, tips og triks – med og av Didrik selv.

bottom of page