top of page
didrik_logo.png

Didrik Solli-Tangen (f. 1987) er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med låten «My Heart Is Yours». 

 

Didrik har samarbeidet med flere av landets fremste artister, låtskrivere og produsenter, samt Den Norske Opera, Kringkastingsorkesteret, Arktisk Filharmoni og Oslo Filharmonien. 
 

Didrik har sunget duett med storheter som operalegende José Carreras og Eurovison-vinner Loreen. Han har ved fler anledninger opptrådt for Kongefamilien og fikk det ærefulle oppdraget å synge i bisettelsen til tidligere statsminister Kåre Willoch.

 

Didrik har opptrådt på flere store norske TV-sendinger. Våren 2012 gikk Solli-Tangen helt til topps i kjendisutgaven av den norske realitykonkurransen 71° nord. I to sesonger var han også programleder for "Skal vi danse" på TV2 sammen med Katrine Moholt. Høsten 2017 var han blant deltakerne i NRK-programmet Stjernekamp. Der ble han nummer to. 
I 2021 var han med på den andre sesongen av Maskorama på NRK , der han var «Snømonsteret». Solli-Tangen endte med en førsteplass i konkurransen. Finalen ble sett av over 1,2 millioner seere. 

I 2023 fikk Didrik en andreplass i TV-programmet Kompani Lauritzen.

 

Didrik Solli-Tangen spiller for utsolgte konserthus landet over og har gjort stor suksess med sine sommerkonserter «Klassisk Sommer» og julekonsertene «O Helga Natt». 

I april 2024 debuterte Didrik Solli-Tangen med "Licence To Sing - En hyllest til James Bond", for to fullsatte konsertsaler i Oslo Konserthus.

 

Stemmen til Didrik Solli-Tangen blir omtalt som en av landets aller største.

hedde1.jpg

Dagbladet

«Didrik leverer patos, dynamikk og et voldsomt vokalspekter»

VG

«Solli-Tangen framfører med hjertet milevis utenpå brystet»

hedder_1.jpg
bottom of page