didrik_logo.png

Didrik Solli-Tangen (f. 1987) er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo. Han fikk sitt nasjonale gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med låten «My Heart Is Yours». 

Didrik har opptrådt på flere store norske TV-sendinger og har også fått opptre for Kongefamilien ved fler anledninger. Han har samarbeidet med flere av Norges fremste låtskrivere og produsenter, samt Den Norske Opera og Oslo Filharmonien. 

Våren 2012 gikk Solli-Tangen helt til topps i kjendisutgaven av den norske realitykonkurransen 71° nord. I to sesonger var han også programleder for "Skal vi danse" på TV2 sammen med Katrine Moholt.

Høsten 2017 var han blant deltakerne i NRK-programmet Stjernekamp. Der ble han nummer to.

I 2021 var han med på den andre sesongen av Maskorama , der han var «Snømonsteret». Solli-Tangen endte med en førsteplass i konkurransen som ble sendt på NRK lørdag 11. desember. Finalen ble sett av over 1,2 millioner seere. 

Stemmen til Didrik Solli-Tangen kan få en hel sal til å bli stille. Gåsehud uteblir sjeldent når du får oppleve hans musikalske talent.

Dagbladet

«Didrik leverer patos, dynamikk og et voldsomt vokalspekter»

VG

«Solli-Tangen framfører med hjertet milevis utenpå brystet»

Didrik_Roseslottet-5.jpg